Hirdetés

Az ACER RDRAM-alapú chipsetek gyártását tervezi



|

Hirdetés

A társaság azon kevesek közé tartozik, amelyek Intel Pentium 4 chipkészlet, és Rambus licensszel is rendelkeznek, így nincs jogi akadálya egy Rambus-alapú Pentium 4 chipkészlet kiadásának. Felvetődhet azonban a kérdés, hogy szükség lesz-e a közeljövőben mégegy ilyen chipkészletre, mivel az Intel saját 850-es chipkészlete egyelőre megfelelőenk tűnik, és a jövőben megjelenő P4-alapú, DDR/SDR SDRAM támogatású chipkészletek megjelenése után várhatóan nem fog túlzottan nőni az igény az efféle rendszerek iránt. Az Intel ennek ellenére továbbra is az RDRAM memóriákat szeretné általánosan elterjedtté tenni, amihez a jövőben elkellhet más chipsetgyártók támogatása is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.