Hirdetés

Az adatszolgáltatás növelte a bevételeket



|

Hirdetés

A március 31-én lezárult pénzügyi időszak üzemi nyeresége goodwill amortizáció és egyedi tételek nélkül 17 százalékkal nőtt. A cég a jó teljesítményt a felhasználók számának erőteljes növekedésének és a bővülő adatszolgáltatásnak tulajdonítja. A Vodafone bevétele 33.6 milliárd fontra nőtt az előző évi 30.4 milliárdról. A bevétel 16,1 százaléka az adatszolgáltatásból származott, míg egy évvel korábban ez az arány 14.6 százalék volt. A nettó veszteség a 2003-as 9.8 milliárd fontról 9 milliárdra csökkent. Az üzemi nyereség amortizáció és egyedi tételek nélkül 10.7 milliárd fontra nőtt a 2003-as 9.2 milliárdról.

Az év során az arányos felhasználói szám 13.7 millióval 133.4 millióra nőtt. A Vodafone előfizetőit tulajdonrésze arányában számolja azokban a cégekben, melyek nincsenek 100 százalékosan a tulajdonában. A cég előfizetői 154.8 milliárd percet beszéltek a Vodafone többségi tulajdonában lévő hálózatokon, ami 11 százalékkal haladja meg az előző évi percszámot. A felhasználónkénti átlagbevétel Angliában 6, Olaszországban 4 százalékkal nőtt, míg Japánban 7 százalékkal csökkent az előző évhez képest.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.