Hirdetés

Az Adobe bejelentette új XML/PDF programját

|

Hirdetés

A program segítségével a cégek olyan megoldásokat hozhatnak létre, amelyek automatizálják az űrlap alapú munkafolyamatokat és gyorsabbá teszik a működést meghatározó információk elérését.

Az Adobe Designer az intelligens nagyvállalati dokumentum előállítást, csoportmunkát, feldolgozást és levédést célzó Adobe Intelligens Dokumentum Platform része. A program biztosítja a precíz űrlaptervezéshez szükséges összes adottságot, így például információ importálási lehetőséget létező formátumokból. A fejlesztők az űrlap adatit XML-en, OLEDB-n és web szolgáltatásokon keresztül egyszerűen integrálhatják a nagyvállalati rendszerekbe. Emellett az Adobe Designer lehetővé teszi a digitális aláírási technológiákhat felhasználó űrlapok tervezését.
A program a munkaállomásokra szánt tervezőeszköz, amellyel XML űrlap sablonokat lehet több formátumos publikálás céljából előállítani, vagy a felhasználók PDF-ből vagy Microsoft Word-ből importálhatnak tartalmakat, amelyekkel meglévő űrlap sablonjaikat egészíthetik ki. Az Adobe Designer űrlapok a rögzített adatoknak megfelelően dinamikusan alakítják méretüket, és a rögzítettek alapján a végfelhasználó számára az űrlapnak csak a lényeges mezőit jelenítik meg. Egy jelzálog igénylő például az űrlapnak csak a saját helyzetére vonatkozó rovatokat fogja látni. Ezekhez az intelligens űrlapokhoz web böngészőből, Adobe Acrobat-ból vagy az igen elterjedt Adobe Readerből lehet hozzáférni.

Microsoft Windows operációs rendszerre az Adobe Designer itt érhető el. Az árak a termék 2004 közepén történő megjelenésekor kerülnek közzétételre.
Ügyfélszolgálati változás!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://pcworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.