Hirdetés

Az Adobe video szerkesztő amatőröknek is



|

Hirdetés

Az elkövetkező hónapok során piacra kerülő Premiere Elements egy új termék, amely a videózókat veszi célba. A profiknak készült Premiere Pro videovágó termékre épülő Premiere Elements lehetővé teszi, hogy a felhasználó átmásolja a videoanyagot egy digitális videokameráról, megvágja és DVD-re írja. Az új csomag mellett az Adobe a decemberi bevásárló szezonra ígéri a Photoshop Elements új, 3.0 verzióját, amely olyan új eszközöket kap, mint az új „Smart Fix”, amely egyetlen kattintással javít a kép minőségén. De új a képek felcimkézésének és tárolásának módja is, javult a vörös szem effektus eltávolítása, és olyan funkciók jelennek meg, amelyek korábban csak a profiknak készült Adobe termékben, a Photoshop CS-ben voltak elérhetők.

A Photoshop Elements 3.0 a Windows XP és Windows 2000, illetve az Apple Macintosh operációs rendszerén fog futni, míg a Premiere Elements csak Windowson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.