Hirdetés

Az ADSL beelőzött



|

Hirdetés

A fejlett ADSL vonalat száma a múlt év utolsó hat hónapjában 52 százalékkal nőtt, míg a kábelmodemes vonalaké csupán 22 százalékkal, megfordítva ezzel az első hat hónap trendjét, amikor a kábelmodemek telepítése nőtt 55 százalékkal, míg az ADSL vonalaké 35 százalékkal. Az FCC meghatározása szerint fejlett az a szolgáltatás, ahol mindkét irányban meghaladja a sebesség a 200 kilobit/másodpercet, míg ha csak az egyik irányban ekkora a sebesség, akkor nagysebességű vonalakról lehet beszélni. 2002 végén kb. 19.9 millió amerikai otthon és cég büszkélkedhetett nagysebességű internetkapcsolattal, ami az FCC számítása szerint 58 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest.

A 129.9 millióból 13 millió kínál fejlett szolgáltatást, ami viszont 75 százalékos növekedést jelent 2002 egészét tekintve. A fejlett ADSL vonalak száma tavaly 105 százalékkal nőtt, míg a kábelmodem kapcsolatoké 90 százalékkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.