Hirdetés

Az Alcatel szerint Európában is hamarosan csökkeni fog a mobilvásárlás



|

Hirdetés

Az Alcatel pénzügyi szakembereinek előrejelzései szerint a mobiltelefon-gyártó részleg az első félévben mindenképen veszteséges lesz a kialakuló keresletcsökkenés miatt.
Ez a probléma nem csak a francia céget, hanem az egész távközlési piacot fenyegeti, legalábbis erre engednek következtetni a gyártók pénzügyi adatai, illetve az, hogy már több gyártó is kijelentette: telítve van a piac.
A keresletcsökkenés oka a mobilszolgáltatók nehézségeiben is keresendő, azaz a szolgáltatók már nem képesek annyi árengedményt adni új előfizetés vásárlásakor, mint eddig. A másik ok, hogy a mobiltelefon-gyártó vállalatok túl nagy raktár készletet halmoztak fel, melyek nem ritkán már a raktárban elavultak. [mobilforum]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.