Hirdetés

Az Alphabet elnöke iPhone-t használ



|

Eric Schmidt sokszor okozott már meglepetést, mostanában épp egy iPhone-t használ.

Hirdetés

Az Alphabet ügyvezető elnöke, Eric Schmidt a múltban már sokszor lett lefotózva olyan okostelefonnal, amelynek a használatát nem várták volna tőle. Nem ritkán még be sem mutatott androidos készülékkel látták őt - a Motorola Moto X-nél is így történt. 

Hirdetés

Nagyobb meglepetés volt 2009-ben az, amikor egy BlackBerryvel fotózták le - két évvel később pedig egy BlackBerry Bold 9780-nal: akkor az Android már közel sem volt ismeretlen név. 

Ezúttal egy Apple iPhone-nal fotózták le Schmidtet Szöülban. A helyzet különlegessége, hogy épp egy olyan rendezvényen, ami a Google mesterséges intelligenciájával, a DeepMind AlphaGóval volt kapcsolatos. 

Természetesen a múltat figyelembe véve semmi jelentősége nincs annak, hogy az Alphabet első embere iPhone-t használt. Ennek ellenére sokan gondolkodnak rajta, hogy vajon miért a legnagyobb rivális készülékét tartja a kezében, amikor például Galaxy S7-et is használhatott volna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.