Hirdetés

Az Amazon dobta a Google-t?



|

A két cég közötti szerződés lejárt, és egyelőre nem lett meghosszabbítva

Hirdetés

Korábban a cég mindkét szolgáltatásához a Google keresőmotorját használta. Az Amazonhoz közelálló források szerint az A9 múlt csütörtökön vette fel a Google mellé a Windows Live Search kereső találatait is. Hétfőn azonban lejárt a Google és az Amazon közötti együttműködési szerződés, illetve még aznap az Alexa is a Windows Live Search találatait kezdte használni, így jelenleg a Windows Live Search egyedüli keresőként működteti mindkét szolgáltatást.

Az Amazon szóvivője tegnap nem volt hajlandó nyilatkozni arról, hogy az Amazon vajon meghosszabbítja-e a szerződést a Google-lal vagy sem.

A Microsoft az elmúlt két évben szorgalmasan ügyködik keresőinek fejlesztésén, hogy azok versenyképesek legyenek a Google-lal. A jelenleg bétatesztelés alatt álló Windows Live Search váltja majd a cég jelenlegi MSN Search szolgáltatását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.