Hirdetés

Az AMD átveszi a vezetést



|

Hirdetés

A 4000+ 2.4GHz-es, míg az FX-55 2.6GHz-es teljesítménnyel bír, amellyel megelőzte az Intel legyorsabb processzorát a legjelentősebb teszteken (3DMark, Doom 3, Far Cry, UT 2004, Wolfenstein ET). Az P4 EE már csak bizonyos algoritmikus műveletek kapcsán tartja az első helyet, mint amilyenek a 3D Studio Max tervezőprogram és a Windows Media Encoder 9 műveletei.





Az Intellel szemben - aki feladta az órajel további növelését processzoraiban - az AMD az elkövetkező hónapokban tovább növeli processzorainak sebességét, és bár még nem helyezte kilátásba a két magú processzorok gyártását az otthoni PC-k számára, de ipari források szerint a gyártó 2005 második felében megteheti ezt a lépést.

A kifejezetten játékosoknak szánt Athlon 64 FX-55 processzor 827 dollárba, míg az Athlon 64 processor 4000+ 729 dollárba fog kerülni 1000 egységenként.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.