Hirdetés

Az AMD csalódott a Windows késése miatt



|

Hirdetés

„Nem titok, hogy csalódás számunkra a késés” - mondta Hector Ruiz, a lapkagyártó cég elnök-vezérigazgatója, aki Pekingben találkozott az újságírókkal. A Microsoft júliusban közölte, hogy a Windows XP 64-bit Edition for 64-bit Extended Systems és a Windows Server 2003 for 64-bit Extended Systems nem kerül piacra 2005 első fele előtt. A két terméket eredetileg 2004 elejére, illetve végére ígérték. Ruiz elmondta, rövidtávon nem fogja befolyásolni a csúszás a cég 64 bites processzorai eladását, de hozzátette, egy ennél hosszabb - mondjuk egy éves - késést már mindenképpen megéreznének. „De nem számolunk ezzel, reméljük, hogy a termék kint lesz a jövő év első felében”.

Ruiz - bár a tényleges okokat nem ismeri - a termékek biztonsági szintjének javítását látja a Microsoft döntése mögött. „Nagyon óvatosak, hiszen rendkívül sok a problémájuk a biztonsággal”.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.