Hirdetés

Az AMD új lapkái



|

Hirdetés

A cég három mobilprocesszor típust gyárt, eltérő energiaigénnyel a különböző noteszgép típusok számára. A kedden bejelentett Athlon XP-M 2800+ az asztaligép-pótló noteszgép kategóriához készült, míg a kis fogyasztású AMD Athlon XP-M 2000+ és 1900+ könnyű noteszgépekhez. Az AMD mobilprocesszor családjának van egy harmadik kategóriája is, amit a „szabványos” noteszgépekhez alkottak. A három kategóriáról a cég a márciusi CeBIT-en tett először említést.

Az Intel is a közelmúltban vezetett be egy új noteszgép processzor kategóriát, a Mobile Intel Pentium 4-et a nehéz (asztaligép-pótló) notesz PC-khez. Az asztaligép-pótló noteszek iránti kereslet ígéretes terület a stagnáló PC piacon. A tavalyi év utolsó negyedévéhez képest kb. 10 százalékkal esett vissza az első negyedévi értékesítés, miközben a noteszek iránt nem csökkent a kereslet. Az AMD új Athlon XP-M 2800+ processzora köré a Time Computers tervez asztali-gép pótló nehéz noteszgépet, míg a Fujitsu LifeBook családjának új modelljét, az S2000-est a kis fogyasztású Athlon XP-M 1900+ köré kívánja építeni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.