Hirdetés

Az amerikai hadsereg iPhone-ra vált



|

Állítólag túl sokszor fagy le az Android, ezért vált iPhone 6S-re az amerikai különleges műveleti erők csoportja.

Hirdetés

Az amerikai hadsereg különleges műveleti erők csoportja nagy változtatást eszközöl: a taktikai androidos okostelefont Apple iPhone 6S-re cserélik, vagyis jön az iPhone Tactical Assault Kit. 

Hirdetés

Mindezt a katonaságból szivárogtatta ki egy forrás, aki a nevét titokban tartotta. 

Azt viszont elárulta, hogy a gond az, hogy az Android túl sokszor fagy le és sokszor kell újraindítani - ez pedig értékes időt jelent. Az iPhone-t gyorsabbnak és simább működésűnek tartják, jobb grafikával. 

A jelenleg használatban lévő eszközök hálózati rádióhoz vannak kapcsolva. A csapatok parancsnokai követhetik a katonáikat a helyzetük alapján, illetve a felhasználók a drónok videós feedjeit is láthatják. 

Bár hivatalosan nem lehet tudni, hogy milyen androidos eszközökre panaszkodik a hadsereg, a 9to5Mac úgy tudja, hogy még a 2011-es Samsung Galaxy Note-ról van szó. Ebben az esetben pedig nem túl meglepő, hogy sok a panasz, főleg egy iPhone 6S-hez mérten. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.