Hirdetés

Az Antenna Hungária TETRA bázisállomást telepített az árvízvédelemhez



|

Hirdetés

Az állomás a helyi kommunikációs feladatok ellátásán kívül az Antenna Hungária országos hálózatát felhasználva a Nokia budapesti TETRA központjának segítségével az országos szervekhez is telekommunikációs elérést biztosít. Habár Magyarországon már évek óta hiába várják a TETRA országos bevezetését, igazi veszélyhelyzetben immár másodjára használják ezt az egyetlen európai nyílt szabványú mobil csoportkommunikációs eszközt. Tavaly szintén az árvíz kapcsán került kiépítésre 3 bázisállomás Szolnokon, Szentesen és Szegeden. A TETRA kommunikációs rendszer megbízhatóságával, gyorsaságával hatékonyan segíti az árvízvédelmi munkák összehangolását, az emberi és anyagi értékek védelmét. A helyi lakosság tájékoztatására az Antenna Hungária Rt. nyíregyházi középhullámú adója /1251 MHz/ tegnaptól 24 órában az MR helyi stúdiójának árvízi információs műsorát sugározza, ezenkívül a cég fehérgyarmati tv-adójában 24 órás szolgálatot rendeltek el, hogy a környéken tevékenykedő tévétársaságok a nap bármely órájában képesek legyenek bejátszani a legfrissebb híradásaikat. [www.mobilforum.hu]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.