Hirdetés

Az AOL AIM Relay szolgáltatása siketeknek



|

Hirdetés

A szolgáltatás bármely számítógéppel és vezetéknélküli eszközzel igénybe vehető, amely az AOL Instant Messenger (AIM) vagy az Apple iChat szoftverét használja. Az AOL partneri kapcsolatot létesített a relé szolgáltatókkal, így az MCI IP-RELAY.commal és a Hands On Video Relay Service-szel. A sérült ember normális körülmények között egy speciális úgynevezett TTY eszköz segítségével szöveg-alapon kommunikál a telefonon. A bevitt szöveget a Relay Communication Assistant szoftver felolvassa a hívott félnek, majd annak elmondott válaszát írott szöveggé alakítja a hívó számára. Az új szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a sérült ember ugyanezt az azonnali üzenő technológia segítségével tegye. Az AIM Relay Services támogatja az amerikai jelnyelvet is (ASL) egy webkamera beiktatásával, amikor a felhasználó az AIM 5.5 vagy az iChat AV 2.1 verziót használja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.