Hirdetés

Az Apple bemutatta új iPod termékeit



|

Hirdetés

Az iPod Photo mostantól azonnal elérhető, a U2 SE forgalmazásának megkezdését pedig november közepére tervezik. Az iPod Photo ugynúgy néz ki, mint a zenét lejátszó testvérei, azonban van egy 220x176-pixel felbontású színes kijelzője, amely 65,536 szín megjelenítésére képes. Az Apple Auto-Sync technológiájának köszönhetően úgyanúgy képes zene lejátszására, mint az iTunes, azonban támogatja az iPhoto alkalmazást is. Ez utóbbi a Mac gépekhez járó, és külön is megvásárolható iLife alkalmazás-csomagban található.




A Windows felhasználóknak az Auto-Sync támogatást nyújt az Adobe Photoshop Elements, a Photoshop Album és a "My Pictures" mappa számára. Az új "Photo Syncing" képességet az iTunes új, 4.7-es verziója támogatja. Az iPod Photo egyszerre 25 fénykép előzetesét képes megjeleníteni, így a felhasználók ugyanúgy kereshetnek fényképeik között, ahogyan azt már a zenefájljaiknál megszokhatták. Egy mellékelt AV kábel segítségével az iPod-ot közvetlenül csatlakoztatni lehet egy TV-re vagy egy video projektorra is, az iPod a 4:3-as és a 16:9 képarány szerint is meg tudja jeleníteni a képeket. Az Apple szerint az iPod Photo hosszabb elem-élettartamot nyújt elődeinél: mintegy 15 órányi folyamatos lejátszásra képes, vagy 5 órányi "diafilm-vetítésre".



A 40GB kapacitású modell 499, míg a 60GB-os 599 dollárba kerül. A 20GB-os iPod U2 Special Edition november közepétől lesz kapható, 349 dolláros bolti áron. A zenekar új, "How to Dismantle an Atomic Bomb" (hogyan hatástalanítsunk egy atombombát)-című albuma november vége felé lesz elérhető. Az Apple egy digitális "Box set" kiadását is bejelentette, amely a cég szerint az első ilyen jellegű csomag az online zeneiparban. A "U2 összes" a zenekar több mint 400 dalát tartalmazza, amelyek között az összes megjelent album összes dala mellett 25 ritka felvétel is helyet kapott. A csomag november végén lesz elérhető az iTunes Music Store online zenebolton keresztül, 149 dollárért - amelyből az iPod U2 Special Edition vásárlói 50 dollár kedvezményt kapnak a mellékelt kupon által.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.