Hirdetés

Az Apple frissítette Bluetooth illesztőjét



|

Hirdetés

3.3, a Panther verziójához 1.4.1 számozás alatt fut.

A kb. 2 megabájt terjedelmű letöltés a Software Update rendszeren keresztül érhető el. „A Bluetooth 1.3.3 for Mac OS X fokozott stabilitást biztosít a Bluetooth csatlakozásoknak. A verzió ugyanakkor javítja a humán interfész eszközökkel (HID) való együttműködést”, olvasható az Apple közleményében. A cég először a Jaguar verziónál vezette be Bluetooth személyi hálózati (PAN) technológiát -melynek segítségével a gép pl. a mobiltelefonokkal és a PDA-kal kommunikál, ma azonban már számos Mac modellbe is integrálja. Más típusok pedig az USB-alapú Bluetooth hálózati perifériákon keresztül teszik lehetővé a használatát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.