Hirdetés

Az Apple külföldön is forgalmazza az iPod minit



|

Hirdetés

A januárban megjelent "apróság" akkora sikernek bizonyult, hogy a cég kénytelen volt 3 hónappal későbbre halasztani a külföldi értékesítést, hogy ki tudja elégíteni a hazai keresletet.

A249 dolláros iPod mini öt színben - ezüst, arany, pink, kék és zöld - színben kerül forgalomba, és maximum 1000 szám tárolására képes. Ugyanaz a menüfelülete, mint nagyobb testvérének, és ugyanazt a "kattintó kerék" vezérlőt tartalmazza, viszont mérete csak 3.6 x 2x0.5 hüvelyk, s a súlya is körülbelül 8 dkg.

Az iPod mini az Apple áruházakban és az Apple felhatalmazását bíró viszonteladóknál lesz kapható. A lejátszóhoz járó csomagban fejhallgató, hálózati adapter, FireWire és USB 2.0 kábel, és az iTunes szoftver Mac és Windows verzióját tartalmazó CD található. A rendszerkövetelmény Mac OS X 10.1.5 vagy ennél magasabb, vagy egy Windows (2000 vagy XP) PC FireWire vagy USB 2.0 porttal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.