Hirdetés

Az arrogáns Apple lemaradt a streamingről



|

A jelentések szerint csak az Apple hozzáállása az oka annak, hogy még mindig nincs almás streamingszolgáltatás.

Hirdetés

Nagyon régóta pletykálnak egy streamelésre épülő televíziós szolgáltatást az Apple nevével kapcsolatban. Ez a mai napig nem indult el, és a The Wall Street Journal jelentése alapján ennek az oka kizárólag az, hogy az Apple arrogánsan tárgyal. 

Hirdetés

A beszámolók szerint a lehetséges üzletek többek között Eddy Cue, az Apple szoftverért és szolgáltatásokért felelős alelnöke miatt hiúsultak meg a cég és az olyan csatornák között, mint a CBS, a Disney vagy a Fox. 

A jelentésben Cue viselkedését méltatták, aki állítólag késve ért oda már 2013-ban is a Time Warner ügyvezetőjével megbeszélt találkozóra. Cue ráadásul farmerben, teniszcipőben, zokni nélkül és Hawaii-mintás ingben jelent meg, míg mindenki más öltönyben várta őt. A kábelpiac egyik szereplője szerint Cue tárgyalási stratégiája a "Mi az Apple vagyunk" kijelentésre épül. 

A szolgáltatást sokan már a tavaly felújított Apple TV részének remélték, de a jelek szerint idén is csalódniuk kell. Az Apple 10 dollárt akart havonta egy előfizetőért a kábelhálózatoktól, és mindent Apple ID-k segítségével kezelt volna. A havidíjakat is befagyasztotta volna a Disney felé a licencelés kapcsán, pedig azokat minden évben emelni szokás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.