Hirdetés

Az AT&T internetes telefon kampányt indít



|

Hirdetés

Az AT&T lépése a legfrissebb azoknak az eseményeknek a sorában, amelyek arra utalnak, hogy az internetes telefonszolgáltatás megkezdte nyomulását az amerikai távközlési piacon. A cég vezérigazgatója, David Dorman az internetes telefonszolgáltatást „évtizedek óta a legjelentősebb technológiaváltásnak” nevezte, amely komoly értéket kínál minden felhasználónak. A technológia - melyet neveznek internetes telefóniának vagy VoIP-nek is - lényegében azt jelenti, hogy az interneten keresztül bonyolított telefonhívás a hagyományos telefonszolgáltatás árának töredékébe kerül. A Ma Bell telefontársaság 2004 első három hónapjában beindítja internetes telefonszolgáltatását minden nagy amerikai nagyvárosban.

Az AT&T már 1997 óta kínál ilyen szolgáltatást a nagyvállalatoknak, azonban 2003-ban megnőtt az érdeklődés más fogyasztók körében is, miközben az üzleti előfizetők száma megnégyszereződött. Ennek az a magyarázata, hogy a szolgáltatás minősége számottevően javult, így a cégek mellett a felügyelő szervezetek, a telefon és kábelszolgáltatók érdeklődését is felkeltette. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy ugyanazon a hálózatok bonyolódjék a hang, adat és fax forgalom, ami komoly megtakarításokat eredményezhet. Mivel az internetes telefónia nincs szabályozva, az USA szövetségi távközlési felügyelete közölte, már foglalkoztatja a kérdés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.