Hirdetés

Az eBay emeli a díjakat



|

Az emelés a vásárlóknak is fontos lehet, árnövekedésre számíthatunk.

Hirdetés

Az eBay január harmincadikával megemeli bizonyos díjait. Nem teljesen világos, hogy az emelés jó, vagy rossz a cég számára. Az eladók számára az emelés nem túlzottan jelentős, de hogy a cég számára milyen következményekkel jár, arról az elemzők is eltérően nyilatkoznak. Ami a díjakat illeti, az 1 - 9,99 amerikai dollár (kb. 190 - 1900 forint) között elkelt termékek listázási ára (insertion fee) 35 dollárcentről 40 dollárcentre (kb. 66,5 forintról - 76 forintra) emelkedett. Az eladási ár után felszámolt jutalék (final value fee) a 25,01 - 1000 amerikai dollár (kb. 4750 - 190 000 forint) közötti áron elkelt termékekre 3 százalékról 3,25 százalékra nőtt. Bár gyanítjuk, hogy egyelőre még kevesen értékesítik portékájukat az eBay segítségével, viszont annál többen vásárolnak a világ legnagyobb elektronikus piacterén. Mivel sok eladó hárítja át az eBay-el kapcsolatos költségeit a vásárlókra, ezért mégis érdekes ez az információ a vásárlók számára is.

 

A folytatáshoz kattintson ide (Computerworld Online)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.