Hirdetés

Az eddigi legnagyobb frissítés a Google Street View-hoz



|

Több mint 400 000 kilométernyi területtel bővült a Street View adatbázisa.

Hirdetés

A Google a napokban adta ki az eddigi legnagyobb frissítését a Street View szolgáltatáshoz. Összességében több mint 400 000 kilométernyi új tartalommal bővült a szolgáltatás. A lefedettség ezúttal Makaóban, Szingapúrban, Svédországban, Amerikában, Thaiföldön, Tajvanon, Olaszországban, Nagy-Britanniában, Dániában, Norvégiában és Kanadában nőtt.

 

A Street View emellett különleges kollekciókkal is frissült, Dél-Afrikáról, Japánról, Spanyolországról, Franciaországról, Brazíliáról és Mexikóról. Újdonság még az orosz Katalin-kastély és Ferapontov-kolostor, a tajvani Chiang Kai-shek Emlékcsarnok és a Stanley Park Vancouverben, valamint a szingapúri Fort Canning Park

 

A Google ezen felül ígéretet tett a további bővítésekre is. Mindezzel a rivális Apple előtt még nagyobb feladatok állnak, hiszen egyelőre szegényes állapotban versenyeznek csupán a Google-lel iOS 6 alatt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.