Hirdetés

Az Electronic Arts szerződik a futball-ligával



|

Hirdetés

Az öt évre szóló megállapodások (amelyeket külön-külön kötött meg az EA) felhatalmazza a fejlesztői céget, hogy exkluzív módon használja fel játékaiban az NFL csapatait, stadionjait és játékosait a videó-játékokban és konzolos online szolgáltatásokban. A megállapodások pénzügyi adatairól nem nyilatkozott a cég. "Nagyon elégedettek vagyunk, hogy kibővíthetjük együttműködésünket a vezető videójáték-fejlesztővel, az Electronic Arts-szal, aki nagyon értékes partnere az NFL-nek." - mondta az NFL bizottsági tagja, Paul Tagliabue. "Már készülünk az EA-val való együttműködésre, hogy még jobbá tegyük a rajongóink által már évek óta nagy élvezettel játszott NFL játékokat." A megállapodások hatalmas csapást jelentenek a többi futball-játékokkal foglalkozó fejlesztő- és kiadó-cégekre, különösen a Sega ESPN Videogames-re, amely a kritikusok által is dicsért ESPN 2K5 termékével kezdett felkapaszkodni az EA Madden sorozatának sikereihez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.