Hirdetés

Az elektronikus postás egyszer csenget



|

Ez ismét az a kategória, ami már annyira haszontalan, hogy szinte kell.

Hirdetés

Vége az unalmas rendszerhangoknak, és az egyszerű kiemelt betűknek, melyek azt jelzik, hogy e-mailünk érkezett. Itt egy hardver (nevezzük így), mely a régi korok hangulatát idézi meg a modern környezetben, ahányszor csak új üzenetünk érkezik.

Az USB-s csengő ugyanis minden egyes pillanatban csenget egyet, amikor elektronikus postaládánkban e-mail landol, és mindannyiszor letűnt korok udvarias világának recepciója juthat eszünkbe, ahol keménykalapos férfiak oldalán vonultak a szipkával cigarettázó hölgyek, miközben a szalonban halk zongoraszó mellett a szesztilalomról beszélgettek az egybegyűltek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.