Hirdetés

Az első 5-megapixeles kamerás telefon



|

Hirdetés

A telefont, amelynek felbontása jelentősen meghaladja a versenytársainak készülékeiét, a japán Pentax céggel közösen fejlesztette ki a Samsung. A jelenlegi legnagyobb felbontással rendelkező kamerák mindösze 3 megapixelre képesek, azonban ezt csupán néhány típus éri el: a legtöbb telefon 300.000 pixel és 2-megapixel közötti felbontást kínál. A telefon számos olyan képességgel rendelkezik, amelyek közelebb hozzák egy fényképezőgéphez, mint egy átlagos telefonhoz: ilyen például az akár egy ezredmásodpercre is átállítható az exponálási idő. Film felvételére is van lehetőség, az eszköz 100 percnyi QVGA-felbontású videót tud rögzíteni a telefon belső, 92MB-nyi memóriájába, vagy RS-MMC (Redukált méretű Multimedia Card) memóriakártyákra.





Az egységen helyet kapott egy LCD kijelző is, amely 16 millió színt tud egyszerre megjeleníteni, ez jóval több, mint a legtöbb cég által nyújtott 262.000 szín. Egyéb érdekes tulajdonságai: text-to-speech beszélgetés (TTS), 3D térhatású hangeffektek, MP3 lejátszó üzemmód, TV-videó-kimenet, infravörös adatátvitel és polifónikus csengőhangok. A telefon mérete 115mm x 49.5mm x 18.5mm, és 116 grammot nyom.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.