Hirdetés

Az eSportok olimpiáját akarja Nagy-Britannia



|

Az eGames egy britek által támogatott nemzetközi bajnokság.

Hirdetés

Nagy-Britannia úgy döntött, hogy teljes vállszélességgel mögé áll annak a tervnek, amely alapján egy nemzetközi sportesemény indul az olimpia mintájára, de ezúttal az eSport világában. 

Hirdetés

Az eGames egy olyan bajnokság, amely kormányzati támogatást élvez, és a világ minden tájáról hívja majd a játékosokat a különböző kihívásokban való versenyre. 

Aki igazán sikeres, az érmeket is gyűjthet a versenyek alatt - bár sajnos pénzjutalom nem jár a legjobbaknak, tehát a valódi olimpiát azért nem másolnák teljesen. 

A britek kezdeményezésére már csatlakozott Kanada, Brazília és Amerika is. 

Az első eseménynek Rio de Janeiro ad majd otthont, és két napos lesz. A szervezők reményei szerint még több ország csatlakozik majd a későbbiekben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.