Hirdetés

Az IBM eladásra kínálja PC-üzletét?



|

Hirdetés

Az IBM a Lenovo Group-pal, Kína legnagyobb számítógép-szolgáltatójával tárgyal az üzlet eladásáról, és a cikk szerint ezen kívül még legalább egy potenciális vásárló jelentkezett. Az eladás értékéről és a tárgyalások jelenlegi státuszáról a cikk nem tesz említést. A The New York Times szerint Edward Barbini, a cég szóvivője tegnap este ennyit fűzött a sztorihoz: "Az IBM szakmapolitikájából adódóan sem meg nem erősíti, sem le nem tagadja a híreszteléseket."

Amennyiben az IBM mégis eladná a személyi számítógép ágazatát a Lenovo-nak, az az összes, a cég által gyártott asztali-, laptop- és notebook-számítógépet érintené, valamint a high-tech számítógép-gyártás további kiáramlását segítené elő Kína és Tajvan felé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.