Hirdetés

Az IBM és a BEA új Java specifikáción dolgozik



|

Hirdetés

Mindhárom specifikáció - a Service Data Objects, a Work Manager for Application Servers és a Timer for Application Servers - azt célozza, hogy növeljék az alkalmazások átvihetőségét (portability) az IBM WebSphere és a BEA WebLogic között. A két cég vezetői még vagy egy évig nem számítanak az új specifikációkra épülő termékekre, a technikai információkat csupán azért teszik közzé, hogy a fejlesztőknek legyen idejük azokat, úgymond, „megemészteni”.

Néhány megfigyelő úgy látja, hogy az IBM és a BEA fel fogja borzolni a kedélyeket, hiszen az új szabványoknak előbb át kell menniük a Java Community Processen (JCP), amihez el kell nyerniük a Sun és az Oracle egyelőre még hiányzó támogatását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.