Hirdetés

Az IBM szoftver céget vásárolt



|

Hirdetés

A pénzügyi, biztosítási és autóipari vertikumhoz kialakított Green Pasture technológia jól integrálható más alkalmazásokkal, pl., a Microsoft Worddel, és arra tervezték, hogy sok fájlt (táblázatokat, tervdokumentációkat) magukba foglaló dokumentumokat kezeljenek vele.
A kilencéves Green Pasture az IBM régi partnere, és szoftverét - melyet kb. 100 ügyfele használ - máris integrálja az IBM több DB2, Lotus és WebSphere technológiája. A cég szóvivőnője elmondta, hogy a vásárlás után a Green Pasture 20 alkalmazottja átkerül a kék óriás állományába, a Janet Perna vezetése alatt működő adatkezelő szoftver részlegbe, amely az utóbbi időben vásárlások révén az Aptrix webes tartalomkezelő eszközökkel és a CrossAccess integrációs szoftverével gyarapodott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.