Hirdetés

Az IDG akciója az árvízkárosultakért



|

Hirdetés

Az IDG támogatni kívánja a károsultakat, ezért segélyakciót hirdet a Computerworld hasábjain.

Az IDG Hungary Kft. megalakulása óta figyelmet fordít a társadalmi szerepvállalásra, fontosnak tartja a hátrányos helyzetűek megsegítését informatikai területen.

Most Ön is közreműködhet az akcióban, hiszen 2005. augusztusában (31-től 35. lapszám) minden Computerworld megvásárlásával 100 Ft-tal hozzájárulhat a romániai árvízkárosultak felkarolásában.

A befolyt összegből az IDG Hungary Kft. számítástechnikai eszközöket adományoz azon erdélyi iskoláknak, amelyek létbiztonsága került veszélybe a természeti csapás következtében.

A lap vásárlóin kívül a hirdető cégek számára is biztosítunk lehetőséget a segítségnyújtásra:
Azon partnereinknek akik a karitatív cél miatt jelennek meg a Computerworld hasábjain, különleges kedvezményeket biztosítunk, illetve külön feltüntetjük őket magazinunkban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.