Hirdetés

Az igazi zene fekete



|

Hirdetés

Sokan mondják, hogy ma már bárki jelentethet meg CD lemezen zenei albumot. Annyi bizonyos, hogy mindössze egy CD íróval és akár átlag alatti PC-vel is összetákolhatjuk saját albumunkat - viszont ki mondhatja el azt magáról, hogy bakelit kislemeze jelent meg 2003-ban? Aki megveszi a Philips koromfekete Vinyl CD-R korongját.

Természetesen ez nem igazi hagyományos hanglemez, hanem bármely mai CD íróba behelyezhető nyolcvan perces CD-R nyersanyag, mely akár 52-szeres tempóban is írható. Különlegessége, hogy kihasználja korunk nosztalgikus érzéseit és koromfekete színével és kislemezeket mintázó címkéjével zavarba ejtően emlékeztet a tíz éve még igencsak elterjedt SP-ékre. Csak arra ügyeljünk, hogy a nagymama nehogy berakja Tesla gyártmányú egyhangszórós, zafírtűs barázdabillegetőjébe.




A vékony tokban forgalmazott lemez tízdarabos kiszerelésben interneten is megvásárolható, forgalmazza a Napfény Kft.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.