Hirdetés

Az Infineon nem támadja a Rambus szabadalmait



|

Hirdetés

SDRAM-mal kapcsolatos szabadalmainak érvénytelenítését. A német memóriagyártó céget szabadalomsértéssel vádolta meg a Rambus, de a per közben kiderült, a Rambus csalást követett el, amikor évekkel ezelőtt eltitkolta SDRAM szabadalmait arra várva, hogy amikor az SDRAM-ok elterjednek, óriási licenszdíjakat követelhessen majd, még visszamenőleg is. Az Infineon, miután az ellene felhozott vádakat a bíróság maradéktalanul elejtette, úgy döntött, nem kérvényezi a Rambus SDRAM szabadalmainak érvénytelenítését. A Rambussal szintén perben álló Micron Technologies és Hynix Semiconductor DRAM-gyártókat kiábrándította az Infineon döntése, mivel a Rambus SDRAM szabadalmak érvénytelenítése a két cég eljárásának végét jelentette volna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.