Hirdetés

Az Infineon szakított tajvani közös vállalatával



|

Hirdetés

Az Infineon még 1996-ban alapította a közös vállalatot tajvani partnerével, a Mosel Vitelickel. A két partner kapcsolata azonban ez év elején megromlott, miután a Mosel Vitelic át akarta venni a ProMOS igazgatótanácsa felett az ellenőrzést, és eltávolított két Infineon vezetőt.




Az Infineon sikerrel támadta meg a lépést, de eldöntötte, kivonul a ProMOS-ból és eladja részét. Arra hivatkozva, hogy a Vitelic ismételten megsértette a részvényesek megállapodását, az Infineon januárban bejelentette, felmondja a közös vállalattal kötött licencszerződést, és nem engedi, hogy a cég Infineon technológiával gyártsa lapkáit.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.