Hirdetés

Az Intel fejlesztői fórumának programja



|

Hirdetés

"tera érának".

A február 17-19. között zajló konferencián nemcsak a kutatás-fejlesztési labor technológiai eredményeire koncentrálnak, hanem arra is, hogy miként lehet integrálni e technológiákat valóságos IT projektekbe. A hagyományos IDF-fel párhuzamosan rendezi az Intel az informatikai vezetőknek és szoftverfejlesztőknek rendezett „megoldás konferenciát”. A cég korábban regionális konferenciáin találkozott hardverfejlesztő partnereivel, de úgy látja, hogy ez eredményes lehet az USA-ban is. A két konferencia párhuzamosan zajlik majd San Franciscóban.

A hírértékű bejelentésekre azonban továbbra is a „rendszerkonferencián” kerül sor, melyet kedden Craig Barrett előadása nyit, aki arról beszél, miért kerülhetett ki az Intel megerősödve a recesszióból, s hogy milyen termékek és technológiák adják ez az erőt a jövőben is. Louis Burns, az asztali platform csoport vezetője a „digitális otthon” stratégiát ismerteti, fókuszban a szórakoztató PC koncepcióval és a Grantsdale lapkakészlettel. Mike Fister a vállalati platform csoport vezetője a Xeon és az Itanium család jövőjét ismerteti, míg Bill Siu az asztali processzorok és lapkakészletek új generációjáról beszél. Valószínűleg itt lesz szó a rég várt 64 bites x86 architektúráról is. Kedd délután Anand Chandrasekher, a mobil platform csoport vezetője a Centrino csomag egy éves tapasztalatairól beszél, ill. a Centrino jövőjét ismerteti. A harmadik nap az új kommunikációs csoport vezetőjének, Sean Maloney-nak előadásával kezdődik, aki a „szélessávú vezetéknélküli hullámról”, vagyis a cég WiMax nagyvárosi hálózati technológiájáról beszél.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.