Hirdetés

Az Intel kibővítette mobil processzor kínálatát



|

Hirdetés

A mai bejelentések bemutatják az Intel iparágvezető 90 nanométeres gyártási technológiájával készült második generációs mobil Intel Pentium 4-es processzorokat, illetve kibővítik az Intel Celeron M processzor termékcsaládot.

A mobil Intel Pentium 4 processzorokat az olyan nagyobb, más szóval „asztali számítógépeket helyettesítő eszközöknek” is nevezett notebookokhoz tervezték, amelyek tipikusan nagyobb képernyővel, nagyméretű billentyűzettel és többszörös meghajtóval rendelkeznek. Az 538, 532 és 518-as mobil Intel Pentium 4-es processzorok egy sor új tulajdonságot és nagyobb teljesítményt biztosítanak: többek között támogatják a Hyper-Threading technológiát, nagyobb, 1 Mbyte-os L2 gyorsítótárral, 13 új SIMD3 utasításkészlet-kiterjesztéssel, és továbbfejlesztett Intel NetBurst mikroarchitektúrával rendelkezik. Sebességük 3.2 GHz, 3.06 GHz, illetve 2.80 GHz.

A processzorok olyan energiaellátási tulajdonságokkal is rendelkeznek, mint az Enhanced Intel Speedstep technológia támogatása, amely által kevésbé melegszik a processzor, mint az asztali változatnál, és ezáltal még megbízhatóbb teljesítményt tesz lehetővé a notebookok számára. A HT technológiát támogató Mobil Intel Pentium 4-es processzor az Intel 852GME és az Intel 852PM chipkészlettel működik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.