Hirdetés

Az Intel lejjebb engedi a processzorok árát



|

Hirdetés

Ez igazán jó hír a PC-vásárlóknak, mert a gépek ára valószínűleg hamarosan csökkenni fog.Az amerikai piacon az 1 GHz-es Pentium III-as ára 465 dollárra, azaz 31 százalékkal esik. És gyakorlatilag az arányok minden kategóriában hasonlóan csökkennek. Az Intel elnök-vezérigazgatója Craig Barrett bejelentette, hogy az új 1,4 és 1,5 GHz-es Pentium 4-es processzorokkal egy hónapon belül megjelennek a piacon. Ezt követően szinte teljes lesz az áresés a legtöbb kategóriában. A lassúbb Celeron chipeknél azonban csak 5 százalékos, a mobil Celeronoknál 7-28 százalékos árcsökkenés várható. A mobil PIII chipek pedig maradnak a régi áron.

Hogy ebből mi kerekedik ki Magyarországon, s főleg hogyan befolyásolja a PC-árakat, azt most ne kérdezzék. De ha hírt kapunk róla, azonnal közölni fogjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.