Hirdetés

Az Intel négy új mobilprocesszora



|

Hirdetés

Gyorsabb processzorokkal bővült a cég Low Voltage és Ultra Low Voltage Pentium M családja, valamint a Celeron M család. Az új lapkák: az 1.3 GHz-es Low Voltage Pentium M, az 1.1 GHz-es Ultra Low Voltage Pentium M, az 1.4 GHz-es Celeron M és a 900 MHz-es Ultra Low Voltage Celeron M. A LowVoltage processzorok fogyasztása 12 watt, míg az Ultra Low Voltage lapkák csupán 7 wattot fogyasztanak. E lapkákat az úgynevezett ultrahordozható noteszgépekben és tábla PC-kben lehet felhasználni, de az Ultra Low Voltage lapkákat hűtő ventilátor nélküli rendszerekben is fel lehet használni, mint pl. a Motion Computing új M1400-as tábla PC-je, melyet szintén szerdán mutattak be.

Az Intel a Celeron családot az olcsóbb noteszekhez javasolja, melyek nem igénylik a Pentium M lapkák teljesítményét. A Celeron M processzorok L2 gyorstárolója fele akkora, mint a Pentium M lapkáké.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.