Hirdetés

Az Intel száműzte a drótokat a játékosok érdekében



|

Hirdetés

A processzor mamut bejelentése szerint a Wireless Series termékcsoportba kezdetben egy drótnélküli "gémpad" egy egér és egy billentyűzet tartozik. Továbbá bevezetnek egy új bázisállomást, amely akár nyolc különböző drótnélküli perifériát képes kezelni anélkül, hogy újabb vevőegységet kellene installálni. Mivel többnyire csak két külső egységet szoktak csatlakoztatni a PC-khez, az új megoldás feltétlenül új lehetőségeket nyit felhasználók számára. Például lehetőség van arra, hogy több játékos is rákacsolódjon a gépre ugyan abban az időben, ami viszont lehetővé teszi az egymással való versengésüket. Számos videojáték cég éppen ezeket a szolgáltatásokat ajánlja konzoljátékain, amelyekkel a PC-k most felvehetik a harcot.
Az adatáramlás rádiójeleken keresztül történik a periféria és a gép között. A beérkezett információkat aztán a rendszer USB-n keresztül osztja szét. A game pad egyben egérként is szolgál, amellyel lehetőség van például végigszkrollozni az Internet-oldalakon vagy dokumentumokon is.
Ha egyszer majd lehet kapni az alapállomás ára 20 ezer forint körül alakulhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.