Hirdetés

Az Internet Explorer alapjain



|

Hirdetés

Nap mint nap használjuk, többnyire elégedettek is lehetünk vele, de biztos mindenki tud mondani legalább egy olyan dolgot, amit hiányol belőle. Az alábbiakban néhány olyan programot mutatunk be, amelyek az IE alapjaira épülve, annak kibővítésére készültek.

Évekig dúlt a háború az Internet Explorer és a Netscape Navigator között. A harcot, évekkel ezelőtt, végérvényesen megnyerte a Microsoft böngészője. A megmérettetésből, a serkentő küzdelemből végül egy igen jól használható program került ki győztesen, egyeduralmat szerezve ezen a fronton.




Természetesen nem létezik a világon olyan program, amelyet ne lehetne újabb funkciókkal bővíteni. Az időközben felbukkant alternatív böngészőkben (mint például az Opera) nem egy olyan képesség jelent meg, amelyet szívesen látnánk az Internet Explorerben is, főleg hogy úgy tűnik, ez képességeit tekintve megmerevedett az utóbbi időben -- legalábbis ami a látványos, felhasználói lehetőségeket illeti. Természetesen örömteli a folyamatos biztonságtechnikai fejlődés, dicséretes a lépéstartás az internetes technológiákkal. De nagyon hiányoznak a böngészést és a felhasználók kényelmét szolgáló új funkciók.

A teljes cikk a 2003. novemberi számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.