Hirdetés

Az Iomega továbbfejleszti a ZIP technológiát



|

Hirdetés

5 inch-es lemezeket használ. Ezt a techológiát használja az IBM 3592-es 300Gbyte-os szalagos formátuma is.

A 3.5 inch-es meghajtó Ulrike Tegtmeier, az Iomega vezérigazgatója szerint olcsóbb lesz mint egy DDS szalagos meghajtó. A meghajtót és a cserélhető kazettát védő szennyeződés gátló zárótechnológia a cég illetékesei szerint nyolcszor biztonságosabb, mint az Iomega korábbi JAZ meghajtóinál. Tegtmeier hozzátette, hogy a biztonsági mentés hétszer olyan gyorsan megy mint a szalagos tárolók esetében, a visszaállítás pedig rendes lemez sebességgel.

Az új tároló kapacitása 70-90 GB, ez pedig a tömörítési aránytól függ. Az Iomega szerint valamikor a jövő év első negyedében akarják paicra dobni új fejlesztésüket aminek neve még nincs, de terveik szerint önálló termékként és OEM formában egyaránt megtalálható lesz. Annyit elárultak még a cég képviselői, hogy tárgyalásokat folytatnak autoloader beszállítókkal a termék adaptációjáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.