Hirdetés

Az Nvidia cég MX-es stratégiája



|

Hirdetés

A GeForce2 MX400 hivatott a régebbi Geforce2 MX chipek leváltására, míg a GeForce2 MX200 várhatóan a Riva TNT2 chipek helyébe fog majd lépni. A legfrissebb hírek szerint várható egy harmadik, még olcsóbb Nvidia chip megjelenése is, mely várhatóan a Riva TNT2 M64 chipek örökébe lép majd. Ez az olcsó chip valószínűleg a GeForce2 MX100 nevet fogja majd kapni, és az ilyen chipre épülő kártyákon 166 MHz-en üzemelő, 32 bites DDR SDRAM memóriachipek kapnak majd helyet. Ezek szerint tehát nem lesz egy nagy teljesítménybajnok a GeForce2 MX100, de a Riva TNT2 M64-hez képest mindenképpen előrelépést jelent majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.