Hirdetés

Az Nvidia új GeForce lapkája



|

Hirdetés

A cég arról is hírt adott, hogy a grafikus lapkát máris befogadták a vezető hardvergyártók. Az Apple ezt nem erősítette meg. Amikor a cég az idén bevezette 12 és 17 hüvelykes PowerBookjait, mindkettő az Nvidia grafikus technológiáját használta. Az Apple azóta visszafogta az Nvidia grafikus technológiájának felhasználását a rivális ATI termékei javára. Ma már csak az Apple 12 hüvelykes PowerBook G4 noteszében találni Nvidia GPU-t, a 15 és 17 hüvelykes laptopokban az ATI Mobility Radeon 9600 lapkája dolgozik.

Az Nvidia szerint a GeForce FX Go5700 újgenerációs moziszerű 3D grafikát kínál feljavított geometrikus és megjelenítő teljesítménnyel; Ultra-Shadow technológiája valósághű árnyékolást kínál; a lapka nagyfelbontású komponens video kimenettel rendelkezik és támogatja a HDTV-t. A SmartDimmer energiafelügyeleti funkcióval pedig növelhető a telep élettartama. Az új lapka 128 bites memóriával büszkélkedik, gyártásához a 0.13 mikrométeres technológiát használják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.