Hirdetés

Az okostelefonok vesztét okozhatja a Google szemüvege



|

A Google egy videóban bemutatja, hogy a Goggles okosszemüveg miként válhat valósággá.

Hirdetés

Elsőként is hangsúlyoznánk, hogy nem egy olyan április elsejei tréfáról van szó, amelyet komolynak hiszünk, a Google+ profiljában ugyanis a tegnapi napon osztották meg a "Project Glass" első bejegyzését, azaz maximum április 4-i Google tréfáról lehet szó, olyan márpedig hivatalosan nem létezik. A projekt keretén belül a cég azt vizsgálja, hogy az okostelefonoknál, illetve táblagépeknél bevezetett technológiát hogyan tudná továbbfejleszteni, azt látás és hangvezérléssel kiegészítve. A Google X laboratóriumában egy csapat már megkezdte munkáját, így a sci-fi filmekben látott lenti videóban bemutatott megoldás hamarosan valósággá válhat.

 



"Úgy gondoljuk, hogy a megoldás működőképe lesz. Jelen lesz, amikor szükség lesz rá, és el fog tűnni akkor, amikor zavarna" - írták a fejlesztők, akik elmondásuk szerint azért osztották meg a videót, hogy értékes visszajelzéseket és ötleteket gyűjthessenek a megvalósítással kapcsolatban.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.