Hirdetés

Az Opera a tőzsdére készül



|

Hirdetés

A nyílt forráskódú böngészőjéről ismert cég az elmúlt három évben félelmetes növekedést produkált, közölte hétfőn a cég pénzügyi vezetője, Christian Jebsen. „Olyan piacra is dolgoztunk, amely eddig nem is nagyon létezett, de kialakulóban van már a mobil internet is, tehát gondoskodnunk kell a szükséges pénzügyi erőről, ami ehhez szükséges”, fogalmazott.

A cég alkalmazottai jelenleg az Opera 60 százalékát birtokolják, és később is jelentős tulajdonrész marad a kezükben, de február végén közzéteszik, mekkora tulajdonrészt kívánnak felajánlani a tőzsdére menetelkor, milyen áron, és hogy erre pontosan mikor kerül sor. Jebsen elmondta, hogy reményeik szerint 75-150 millió korona (120-20 millió dollár) közötti összeghez szeretnének ilyen formán jutni, amit a kutatás-fejlesztésre és új dolgozók felvételére kívánnak fordítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.