Hirdetés

Az ORF továbbjutott



|

Hirdetés

Az ORF egyike azon hat pályázónak, amely továbbjutott a tender második fordulójába. A társaság Ausztria legnagyobb televíziós és rádiós műsorszolgáltatója, és leányvállalata, az ORS útján egyúttal Ausztria legnagyobb műsorszóró vállalkozása is. Az ORF regionális szintre kívánja emelni eddigi üzleti tevékenységét, ezért örömmel nyújtja majd be kötelező érvényű ajánlatát az Antenna Hungária részvényeinek megvásárlására.

A döntés kapcsán Dr. Alexander Wrabetz, az ORF pénzügyi vezérigazgató-helyettese kiemelte: "Nagy örömünkre szolgál, hogy az erős verseny ellenére sikerült továbbjutnunk a pályázat második fordulójába. Hiszünk abban, hogy fejlett technológiánknak, széleskörű tapasztalatunknak és szaktudásunknak köszönhetően az ORF ideális partnere lehet a magyar műsorszóró társaságnak mind a tervezett digitalizációs folyamatban mind abban, hogy az Antenna Hungária a közép-európai régió kiemelkedő műsorszóró vállalkozásává váljon."

Az Antenna Hungária működésének további átvilágítása után az ORF megteszi kötelező érvényű ajánlatát, és örömmel venné, ha a privatizációs folyamat végén az Antenna Hungária partnerévé válna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.