Hirdetés

Az SAP és az eBay



|

Hirdetés

A két cég a vállalatok elfekvő vagyonának értékesítését kívánja segíteni az új integrált rendszerrel, melyet egyszerű használni, olcsó és a befektetés gyors megtérülését biztosítja. A partneri megállapodás értelmében az eBay szorosan együttműködik az SAP-vel a megoldás közös értékesítésében az SAP ügyfelei felé, többek között az online piactéren történő értékesítés oktatásával. A közös rendszer az eBay API-it támogató szoftverekből és szolgáltatásokból áll, melyekkel online szolgáltatásai elérhetők, miközben biztosítja az SAP R/3 és CRM szoftver rendszereiből származó adatok integrálását és együttműködését.

Kezdetben a közös kezdeményezés az észak-amerikai piacra fókuszál, amit Európa és a többi ország követ. Az SAP és az eBay a rendszert 3004 első negyedévében tervezi forgalomba hozni. A két cég jelenleg a W.W. Grainger észak-amerikai beszállító céggel teszteli a technológiát, amely az SAP régi ügyfele.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.