Hirdetés

Az új flash-memóriás PalmOne Tungsten T5



|

Hirdetés

A T5 256MB flash-memóriát tartalmaz, amelyből 215MB áll a felhasználók rendelkezésére, amelyet használhatnak adatok tárolására, vagy a programjainak futtatására.

A flash-memória folyamatos áramellátás nélkül is képes megőrizni az adatokat, ami azt jelenti, hogy a felhasználók adatai nem vesznek el, ha a flash-memóriában futtatott alkalmazásokkal való munka közben merül le az akkumulátor. Az új T5 folymatosan mentik az adatokat munka közben a flas-memóriába, amely a Palm OS 5.4-től (más nevén Garnet) lehetséges. Más gyártók PDA-i, mint például a HP és a Dell is használnak flash memóriát az adatvesztés elkerülésének érdekében, de a T5 sokkal nagyobb flash-tárolóval rendelkezik. A PalmOne megtartotta a T3-as nagy, 320x480-as színes kijelzőjét, és az Intel 416MHz-es PXA270 (más nevén Bulverde) processzorát használja, amely nagyobb multimédia-támogatást biztosít. Rendelkezik beépített Bluetooth lapkával is, de a WiFi-hez bővítőkártyát kell használni.

Az új File Transfer alkalmazás segítségével drag&drop módszerrel másolhatunk fájlokat PC-nkre, azonban a T5 közvetlenül meghajtóként is csatlakoztatható asztali gépünkhöz. Az 5-ös széria immáron támogatja a Powerpoint dokumentumok lejátszását, és elő van telepítve a RealPlayer lejátszó is. A cég egyébként azért nem a sorban következő T4 szériászámot adta az új típusnak, mert a „négy” szót egy olyan szimbólumra fordítják, amely Kínában és más egyéb ázsiai országban a „halál” szó szimbólumára emlékeztet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.