Hirdetés

Már biztos: adóznunk kell telefonálás után



|

A kormány közzétette az új Széll Kálmán-tervet. A dokumentum szerint jövőre egészen új adónemek jönnek, a távközlési adót pedig valószínűleg már nyártól bevezetik.

Hirdetés

Nem csak hogy közzétette, még brüsszelbe is elküldte a kormány a konvergenciaprogramot, és az új Széll Kálmán-tervet. A dokumentum beszámol a tervezett új adókról is. Ahogy a Die Welt online kiadása megírta, tényleg 2 forint lesz percenként a távközlési adó, és ugyanennyi terheli majd az sms-t és mms-t küldőket is. A Brüsszelbe elküldött dokumentum szerint az adónemet már ez év közepén bevezetné. „Az adó általánosan minden megkezdett perc és elküldött sms/mms után 2 forint. Az adónem bevezetése 2012-ben várakozásaink szerint 30 milliárd forint, 2013-tól 52 milliárd forint többletbevételt eredményez éves szinten”.

Az új adónemről, és az ehhez kapcsolódóan várható telefon költség növekedésről részletesebb beszámolónkat a holnapi nap közöljük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.