Hirdetés

Az X-Box kétség kívül a legizmosabb játékkonzol lesz a piacon



|

Hirdetés

Ennek alapján került rá négy vezérlő bemenet annak érdekében, hogy minél többen játszhassanak a konzollal, illetve lehetőséget teremtsen más perifériák alkalmazására is, mint például a gamepad, vagy hangvezérlésű berendezések. A felszereléshez hozzátartozik a DVD lejátszó, a többjelű audio-video kimenet, amely lehetővé teszi a televízióhoz és házimozihoz történő csatlakozást. Van az eszközön Ethernet bemenet, mely nagy sávszélességű Internet kapcsolatot biztosít, így gyors online játékot tesz lehetővé. S azán ott van az NVIDIA grafikus egység, mely háromszor akkora grafikus teljesítményt nyújt, mint a többi játékkonzol. Az Intel 733 MHz-es processzor, a legerősebb a
játékkonzolok világában. Sőt egy 8GB-os merevlemez is hozzátartozik a készlethez, amely a játékok, játékprogramok információinak biztonságos tárolását elsőként oldotta meg ilyen módon a videojáték piacon.

A vezérlőegységben egy nyolcutas irányítóegység található: bal és jobb analóg karok, szintén jobb és baloldali vállravaszok, hat darab színes, nyomásérzékeny analóg gomb, kettős bemenet a memóriakártya és egyéb perifériák számára.
Egy körülbelül 3 méteres kábel is tartozik a vezérlőegységhez, hogy a játékos szabadon mozoghasson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.