Hirdetés

Az XP és a "Hófehérke és a hét törpe" esete



|

Hirdetés

"Néhány Windows 2000, illetve Windows XP operációs rendszerrel ellátott számítógéppel rendelkezõ felhasználónak nehézségei adódhatnak, amennyiben megpróbálják lejátszani a Hófehérke és a hét törpe címû Disney-klasszikus rajzfilm DVD változatát. A Walt Disney Company és a Microsoft Corporation szakemberei azon vannak, hogy mielõbb megoldást találjanak a problémára, és a felhasználók minden további nélkül lejátszhassák az említett DVD-filmet" - áll egy nemrég kiadott hivatalos közleményben.

Greg Sullivan, a Microsoft szóvivõje az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy a Hófehérke és a hét törpe DVD változatát nem tesztelték Windows 2000, illetve Windows XP operációs rendszerek alatt, ráadásul valószínûleg nem ez az egyetlen olyan DVD-lemez, melynek gondja akad az említett Microsoft operációs rendszerekkel. Különbözõ források szerint egyébként a Disney eddig néhány százezer darab Hófehérke és a hét törpe DVD-lemezt gyártott le. A Disney képviselõi egyébként csekély jelentõséget tulajdonítottak a problémának, és elmondták, hogy a problémát már valószínûleg e héten orvosolják majd.

Az egyszerû felhasználók azonban érthetõ módon nem örültek túlságosan a felettébb érdekes és kényes problémának. Teljesen fel vagyok háborodva - mondta Tom Frye, egy sacramentoi (Kalifornia) lakos az üggyel kapcsolatban. Frye elmondta, hogy amikor személyi számítógépének segítségével megpróbálta lejátszani a Hófehérke és a hét törpe DVD-t, a vadonatúj Windows XP operációs rendszer a következõ üzenettel fogadta: "Out of Virtual Memory", és a lejátszás természetesen nem indult el.

"Úgy gondolom, hogy a Disney-nél egy kicsit kapkodtak, amikor kiadták ezt a DVD-t, a Microsoftról pedig azért lesújtó a véleményem, mert a szoftvercégnél senki sem akarta meghallgatni a problémámat" - mondta felháborodva Frye.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.