Hirdetés

Babformájú a legújabb Sony walkman



|

Hirdetés

A formabontó zenelejátszók ez év végén kerülnek a boltokba, különleges formájuk mellett akár több színben is választhatjuk őket - azonban egyik se hasonlít egy igazi babszem színére. Még fantázianevet is kaptak az egyes árnyalatok: a trópikus jég kék, a vattacukor rózsaszín, a medvecukor fekete, a kókusz pedig fehér színt takar.

Hasonlóan a többi Sony lejátszóhoz, ezek is támogatják az MP3 mellett az ATRAC3plus formátumot. További képességeik közé tartozik, hogy egysoros OLED kijelzővel rendelkeznek, amely az aktuális szám legfontosabb adatait hivatott megmutatni. Az újratölthető Li-ion akkumulátor akár ötven órányi lejátszást is lehetővé tesz, és a gyorstöltő funkciónak köszönhetően csupán háromperces töltés mintegy három órányi lejátszáshoz szükséges energiát képes átadni az akkunak.


A színválaszték mellett tárolókapacitás szerint is csoportosíthatjuk őket. Az NW-E205 és NW-E305 típusjelzésű darabok 512 megabájtot kaptak, utóbbi FM-rádióval is rendelkezik. A NW-E207 és NW-E307 példányokat már egy gigabájtos memóriával szállítják és utóbbi szintén kapott rádiót is. Sajnálatos módon pont ez utóbbi az, amit Európában nem fognak piacra dobni, Amerikában viszont csak a két 300-as sorozatba tartozó eszköz kerül majd árusításra. A 305-ös 130, míg a 307-es 180 dollárt fog érni és októbertől lehet őket megvásárolni. Az európai megjelenési és árképzési adatok még nem állnak rendelkezésre.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.